بازسازی ساختمان

قوانین بازسازی ساختمان امروزه اهمیت بیشتری پیدا کرده‌اند. در دنیای امروز که آپارتمان‌نشینی هر روز اغلب از پیش اشاعه می‌یابد و هر روز ساختمان‌های کهنه اکثریت تخریب شده و به برج‌های بلند تبدیل می‌شوند، هنوز هم خانه‌های باستانی در تمام جهان طرفداران خودشان را دارند. بسیاری از افرادی که از ماضی تا به حال در این خانه‌ها زندگی می‌کرده‌اند، آماده به تعویض خانه‌های خویش با آپارتمان‌های نو نیستند. خیلی از کسان هم هستند که بعد از مدت‌ها آپارتمان‌نشینی خسته شده‌اند و ترجیح می‌دهند به سراغ خرید خانه‌‌های کهن بروند.



با تمام این صحبت‌ها، خانه‌های کهن هرچقدر هم که زیبا و آسان به نظر بیایند به گذشته تعلق دارند. این موضوع به این معناست که چه بسا تأسیسات و بنای این خانه‌ها غیرقابل استفاده یا در بهترین حالت مستهلک است. در نتیجه راه‌حل حفظ چنین خانه‌هایی نوسازی و بازسازی آن‌ها است. بازسازی ساختمان بر بر اساس قانون، شرایط و مراحل مشخصی دارد و اگر شما قصد بازسازی منزل خود را دارید، باید قبل از هرچیز به سراغ قوانین مربوط به بازسازی ساختمان بروید. برای این قصد در پیوستگی این مطلب به اتفاق ما باشید.



بازسازی و نوسازی

قبل از هر چیز لازم است بدانید که بازسازی و نوسازی با هم متفاوت‌اند ولی خیلی از کسان این دو اصطلاح را اشتباهاً به جای هم بهره‌گیری می‌کنند. بازسازی ساختمان به معنای انجام تعمیرات و اقدامات مرمتی روی یک بنای کهنه است که عمر بنا را افزایش می‌دهد، اما تمام سعی بر این است که در طی این تعمیرات کمترین میزان تغییر در نما ساختمان ایجاد شود. بازسازی بنا به راستی همان فرآیندی است که بر روی بناهای تاریخی سپریدن شده و راهبند از بین رفتن این بناها می‌شود.


بازسازی داخلی منزل

تصمیم گیری در مورد وضعیت بازسازی درونی منزل، بر دوش کسان می باشد. این بازسازی دربرگیرنده تغییر در قسمت ها و اجزاء گوناگون خانه می شود. آن چه که در بازسازی داخلی خانه بیش تر باره توجه پیمان می گیرد، بحث جذاب دکوراسیون درونی می باشد. در پیوستگی این مطلب نکات تکمیلی در اختیار شما پیمان خواهیم داد.



رنگ آمیزی داخلی منزل



  • ۰
  • ۰

پروانه کسب مشاوران املاک
پروانه کسب مشاورین املاک یکی از مراحل اولیه و مهم برای نخست کار در پهنه املاک است. همه ما برای خرید فروش یا اجاره ملک حتما یک بار به آژانس های املاک مراجعه کرده‎ایم و لغایت حدودی با نوع تکاپو شان آشنا هستیم. احتمالاً در نگاه نخست به نظر کار ساده‎ای  بیاید ولی این پیشه مشابه تمام کارهای دیگر احتیاج به تخصص دارد و در گیتی یکتا از کار های مهم و پردرآمد محسوب می‎شود.

وارد شدن به این کار و تاسیس  بنگاه املاک از عقیده بسیاری از مردم پیشه ساده‎ای است اما این یک انگاشت اشتباه است. زیرا برای دریافت مجوز راه اندازی بنگاه املاک و اخذ فرمان کسب، باید مراحل قانونی و اداری ذیل طی شود که در این نوشتار به شرح آن می‎پردازیم.


مراحل گرفتن دستور کسب :
مجوز آژانس املاک یا همان اجازه کسب بدست اتحادیه مشاوران املاک، شهربانی اماکن و مجامع امور صنفى تولیدى و توزیعى وزارت بازرگانى صادر می‌شود.

مرحله اول :
متقاضی پروانه کسب، باید به نظام اصناف مراجعه و تقاضای کتبی خویش را ثبت کرده و نسبت به دریافت کد رهگیری اقدام و قبض دریافت کند.

مرحله دوم :
بازدید گروه بازبینی اتحادیه از محلی که متقاضی برای تأسیس آژانس املاک معرفی کرده ، و جاسازی گزارش ، متعاقب آن رسیدگی درخواست متقاضی دستور کسب در جلسه هیئت‌ مدیره که نظر آن ها به صورت کتبی به درخواست کننده ارائه می‎شود.

مرحله سوم :
متقاضی تقاضا فرمان کسب باید بیشینه ظرف سه ماه، مدارک مورد دربایستن را که در پایین آورده می شود برای صدور اجازه کسب  تهیه کرده و آن‌ را از طریق نظام اصناف ارسال کند.

مدارک مورد احتیاج برای دریافت فرمان کسب مشاوران املاک:
ارائه سند ازآنش و یا اجاره‌ نامه رسمی به اسم درخواست کننده و در غیر این صورت کرایه ‌نامه عادی (با اخذ تعهد محضری) به‌ نام متقاضی
ارائه مبایعه ‌نامه به اسم متقاضی تقاضا مجوز آژانس املاک
ارائه قرارداد کرایه محل
ارائه اصل و کپی پایان‎کار بازرگانی یا اداری ملک
 بر پایه دسته ‌نامه اتحادیه مشاوران املاک، کمینه فضای مورد تائید از سوی این اتحادیه ۱۲ مترمربع است.

علاوه بر مدارک اعلام شده درصورتی‌که متقاضی مجوز اتحادیه املاک درگذشت باشد باید مدارک زیر را برای تعیین چگونگی نظام‌ وظیفه  ارائه دهد.

گواهی سرانجام خدمت
گواهی بخشودگی دائم
گواهی معتبر مبنی برداشتن بخشودگی پزشکی از حوزه نظام‌ وظیفه
مدارک هویتی باره بیچارگی متقاضی در این مرحله به شرح ذیل است:

اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
اصل و کپی کارت ملی
اصل و تصویر گذرنامه، پروانه کار و ماندن معتبر برای شهروندان خارجی
تأییدیه کدپستی از جانب اداره پست منطقه
کپی مدرک تحصیلی که دست کم مدرک معتبر در بی گمان خواندن و نگارش است. (به‌استثنای متقاضیانی که بالای ۵۰ سنه سن دارند)
۱۲ تکه عکس پرسنلی
هزینه‌ای که برای صدور جواز کسب باید پرداخته و برگه آن‌ها به اتحادیه ارائه شود:

مبلغی برابر ۵ برابر حق عضویت اتحادیه مشاوران املاک که بر اساس سال اول محاسبه می‌شود به‌طوری‌که از ۳۰۰ هزار تومان کمتر نباشد.
فیش واریزی به مبلغ ۳ هزار تومان به‌حساب ۲۱۷۳۳۰۰۸ گنجینه کشور
پس از تکمیل پرونده و ارائه مدارک اتحادیه ، تقاضا متقاضی را برای تائید مدارک به جریان می‌اندازد.

مرحله چهارم :
این مرحله جزء مراحل مشکل گرفتن پروانه آژانس املاک محسوب می‌شود. که به علت بررسی و نظارت بر تائید شایستگی اداره اماکن قدرت انتظامی است. علاوه بر آن مدارک پایین برای تکمیل پرونده مجوز آژانس املاک باید ارائه شود..

گواهی عدم اعتیاد به مواد مخدر متقاضی
گواهی عدم سوء پیشینه کیفری متقاضی
موافقت گردانیدن بازرسی بر اماکن نیروی انتظامی مبنی بر صلاحیت درخواست کننده و ملک موردنظر برای تأسیس آژانس املاک
گواهی گذراندن دوره تعلیم (حداقل ۱۰ ساعت) از موسسه آموزشی معتبر، متقاضیان با بیش از ۷۰ سال سن از گذراندن دوره‌های آموزشی معافند. اما در صورت داشتن مباشر باید وی را برای تعلیم معرفی کنند. شایان ذکر است متقاضیان فرمان کسب گذرا از گذراندن دوره‌های آموزشی معاف خواهند بود.
ارائه استشهاد اداره امور مالیاتی پیوسته مبنی بر تشکیل پرونده یا پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی مالیات قطعی شده
اختصاص کد مشخصه ده‌رقمی و الصاق آن به اجازه کسب
اختصاص برچسب مشخصه صنفی مطابق با کد ده‌رقمی
مرحله پنجم :
بررسی پرونده صلاحیت متقاضی دریافت مجوز آژانس املاک فقط بدست مسئول یا نایب‌رئیس اتحادیه مشاوران املاک صورت گرفته و ایشان حق امضاء جواز کسب را دارند.

با گذراندن مراحل اعلام  شده  برای گرفتن مجوز، دستور کسب آماده تحویل به درخواست کننده است.

شایان بیان است مجهز بودن به داده‌ها و شبکه‌های رایانه‌ای نیز از امتیازات آژانس‌های املاک درجه ‌یک محسوب می‌شود.

هم اکنون هیئت عالی نظارت بر سازمان‌های صنفی کشور شرط سنی برای اخذ جواز مشخص کرده است. به این‌ صورت که متقاضی باید حائز ۱۸ سال تمام باشد. جواز کسب گذرا (یک‌سال) و دائم مدت ۵ سال اعتبار  خواهد داشت .

  • ۹۹/۰۳/۲۵
  • nima nasiri

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی